Gio Coffee vindt Magazijnmedewerker dankzij Oudewater Werkt

In het nieuws

Gio Coffee heeft deze zomer via Oudewater Werkt een Magazijnmedewerker aangenomen! "Oudewater Werkt is een succesvol kanaal voor ons, waar we graag gebruik van maken", is Eveline Mutsaerts, recruiter van Gio Coffee & Viteau, enthousiast.

Gio Coffee & Viteau maakt al enige tijd gebruik van Oudewater Werkt, zo vertelt Mutsaerts. "De voornaamste reden is dat we graag de verbinding aangaan met mensen uit Oudewater", legt ze uit. En daar is het platform het perfecte kanaal voor. Via Oudewater Werkt vond Gio Coffee dan ook een Magazijnmedewerker uit Oudewater! "Om tot de beste kandidaten te komen geloof ik enorm in een goede verhouding van jobposten en zelf actief sourcen. Oudewater Werkt is een succesvol kanaal voor ons, waar ik graag gebruik van maak!"

Mutsaerts is zeer positief over de werking van het platform. "Het werkt gemakkelijk en snel, de service is perfect en de respons goed. Met een goede respons bedoel ik de verhouding volume en kwaliteit. Er wordt niet in groten getale gesolliciteerd, maar de profielen zijn kwalitatief erg goed. Leuke bijkomstigheid: er neemt geregeld een sollicitant de regie door niet alleen te solliciteren, maar ook spontaan binnen te stappen! Energie die wij erg op prijs stellen!"

De in augustus aangenomen Magazijnmedewerker is daar een voorbeeld van. "Een kandidaat uit Oudewater, die in april van dit jaar aan de hand van een aantal vacatures op Oudewater Werkt spontaan bij ons naar binnen stapte. Ondanks dat er toen geen passende vacature was, hebben we contact gehouden. Dat heeft geresulteerd in een indiensttreding begin oktober", legt ze uit. 

Oudewater Werkt wenst de nieuwe Magazijnmedewerker heel veel succes en werkplezier in zijn nieuwe functie!

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.