Duo fietsers

0-40u
Vast Vast
Overige

Verloopt over 57 dagen

Woon- en zorgcentrum de Wulverhorst zoekt een vrijwillige duo fietser. Ben je graag buiten en houd je van fietsen? Lijkt het je leuk om samen met onze bewoners te fietsen op een elektrische duofiets? Laat dan snel wat van je horen.

Wat ga je doen?

We hebben bij de Wulverhorst een prachtige, elektrisch ondersteunde, duo-fiets, een aantal van onze bewoners zouden graag met u een ritje maken in de omgeving. Je bent dus veel buiten en hebt persoonlijk contact met onze bewoners. Dat kan wanneer u overdag tussen 10:00 en 17:00 uur tijd heeft.

Wat vragen wij?

Vrijwilligers moeten voldoen aan de gedragscode van de Wulverhorst en affiniteit hebben met de visie. Welke dagen/tijden: U kunt een moment in de week kiezen wanneer het voor u uitkomt.

Wat bieden wij?

Bij de Wulverhorst zijn ruim 185 vrijwilligers actief. Deze vrijwilligers zetten zich met veel toewijding in en maken een wezenlijk deel uit van de organisatie. Wij waarderen de inzet van alle vrijwilligers enorm. Bovendien kom je te werken in een hecht team, ben je veel buiten en krijg je veel voldoening.

Heb je interesse? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand sollicitatieformulier!

Solliciteren

Door het onderstaande formulier in te vullen reageert u direct op de vacature die u bekijkt. Uw gegevens worden alleen gedeeld met de opdrachtgever en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Deel deze vrijwilliger vacature

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.