Deze vacature is verlopen. Klik hier voor een overzicht van alle openstaande vrijwilliger vacatures of stel een Job-alert in om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe vrijwilliger vacatures.

Vrijwilliger Ouderenzorg

0-40u
Vast Vast
Zorg

Wil je graag iets kunnen betekenen voor ouderen en heb je wat tijd over? Voor ons Futurahuis in Oudewater zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers m/v die ondersteuning kunnen bieden aan onze bewoners en onze medewerkers.

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger bied je ondersteuning aan de bewoners en medewerkers. Denk hierbij aan werkzaamheden als hulp bieden bij de maaltijd, koffie schenken, strijken, begeleiden van bewoners in de gezamenlijke huiskamer (zoals een praatje maken, spelletje doen, krant lezen e.d.) of een rondje wandelen met de bewoners.

Werkdagen en -tijden zijn altijd in overleg.

Wat vragen wij?

Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en zichzelf zijn. Jij ziet onze bewoners zoals ze zijn en je hebt oog voor signalen van onze bewoners en hun familie. Van nature doe jij er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken. Je draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en de sfeer in de huiskamer uit liefde voor mensen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige en comfortabele werkomgeving

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.